Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Copaci cazuti peste masini si blocuri, in Hipodrom

Teama si indignare, in zona blocurilor G13-G15, din cartierul Hipodrom, ieri, dupa furtuna care a bulversat intreg orasul.
Sub asaltul vintului puternic, mai multi copaci s-au pravalit la pamint, strivind sub ei trei masini, iar unul a cazut chiar peste bloc, locatarii trezindu-se ca le-au crescut, subit, crengi in bucatarii. De cum s-a potolit grindina, locatarii au iesit in strada, pentru a vedea pagubele.
"Veniti sa vedeti ca face primaria cu noi! De doi ani de zile ne rugam de domnul viceprimar Tilea sa taie copacul asta, ca e periculos, i-am facut si adrese in scris si ne-a tot aminat, a zis ca numai aceia care sint putrezi se taie. Asta cum a fost, daca a cazut? Uitati-va ca a facut praf doua masini si noroc ca n-a fost cineva in zona, ca s-au adapostit toti de grindina, ca cine stie ce nenorocire se putea intimpla! A inceput tornada si acest copac pur si simplu s-a lasat in jos, pe masina. Au fost doua masini avariate aici si mai este una facuta zob in spate, la blocul G13. In cadere, copacii au rupt cablurile retelei electrice si ale televiziunii prin cablu. E ceva de groaza! Puteau sa fie raniti copii!", ne-a spus, suparat, reprezentantul asociatiei de proprietari din zona.
"Nici macar nu s-a auzit cind a cazut, in rapaiala aia, nu s-a auzit nimic si cind am iesit afara, am vazut masina facuta praf. Cine o sa-mi plateasca mie pagubele? Eu zic ca Primaria trebuie sa o faca, fiindca noi i-am cerut de mai multe ori sa taie copacul, ca e foarte batrin!", ne-a declarat proprietarul uneia din masinile lovite.
Nici femeile nu s-au lasat mai prejos, cind a fost vorba sa critice autoritatile: "Cad copacii, ne omoara copiii, sa vina Primaria sa vada in ce conditii traim, ca nu-i intereseaza decit cind vin sa ne ceara votul! Trebuie sa moara oameni ca sa se miste si ei, si sa ia masuri? Uite, copacul asta a cazut pe bloc, le-au intrat crengile in casa la oameni, cine vine sa-l taie, pe cine sa chemam, cine se ocupa? Si trebuie taiat cu grija, sa nu strice si altceva, cind se prabuseste. Ne lasa cu copacul in casa si in seara asta?".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii