Skip to main content

Control ministerial la Inspectoratul Scolar

In aceste zile, la Inspectoratul Scolar se desfasoara un control al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, care vizeaza indeplinirea atributiilor din contractul de management de catre inspectorul scolar general Lilliana Tudoran si inspectorul scolar general adjunct Lucica Visalon. Biroul de presa al Ministerului Educatiei a precizat ca un astfel de control complet, cum se efectueaza acum la Braila, poate dura minim trei zile si maxim o saptamina.
Un comunicat al Inspectoratului Scolar a precizat ca acest control de la minister s-a efectuat de o echipa condusa de inspectorul general Nicolae Ilinca, in zilele de 8 si 9 octombrie. Controlul a avut ca obiectiv evaluarea anuala a activitatii inspectorului scolar general Lilliana Tudoran, a inspectorului scolar general adjunct Lucica Visalon si a directorului Casei Corpului Didactic, Cristina Anton. Directiile evaluate sint cele corespunzatoare fisei postului, insa comunicatul nu mai precizat si care sint aceste directii.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu