Mergi la conţinutul principal

Controale la adăposturile de câini

în perioada 9 ianuarie – 6 februarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare, au efectuat verificări la adăposturile de câini fără stăpân • au fost verificate în trafic și 35 de vehicule transport marfă

 

În ultima perioadă, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pentru identificarea și combaterea posibilelor fapte privind traficul ilegal de animale, respectarea cerințelor de sănătate animală care se aplică circulației necomercială a animalelor de companie. S-au efectuat controale la adăposturile de câini și au fost oprite în trafic autoturismele de transport marfă.

Potrivit polițiștilor, s-a acționat pentru identificarea oricăror fapte ce ar putea avea incidență în legislația națională privind cruzimile și relele tratamente îndreptate împotriva animalelor. “În perioada 9 ianuarie – 6 februarie, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți din cadrul D.S.V.S.A. (Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) Brăila, au acționat pe raza Județului Brăila, fiind efectuate verificări la adăposturile de câini fără stăpân.Totodată, polițiștii au efectuat controale ale vehiculelor, în trafic, ce au vizat un număr de 35 de vehicule transport marfă și 17 autoturisme. Șoferilor li s-a adus la cunoștință necesitatea respectării prevederilor legale privind protecția animalelor, în special cele privind preluarea și transportul animalelor de companie sau de rentă, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro