Mergi la conţinutul principal

Consum de alcool în spațiul public

* în perioada 22 - 29 iunie, polițiștii locali au depistat patru persoane care consumau băuturi alcoolice pe domeniul public, unele în parcuri de joacă pentru copii * au fost aplicate sancțiuni

 

Mai multe persoane care consumau alcool în spațiul public, ba chiar în parcul pentru copii, au fost amendate de polițiștii locali. În perioada 22 - 29 iunie, au fost constatate și aplicate 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 900 lei, conform Legii nr.61/1991 R.

Pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public în alte locuri decât cele autorizate, au fost sancționate contravențional 4 persoane, cu amenzi în valoare de 700 lei.

A fost depistat S.Ș., în vârstă de 35 ani, din București, care a primit o amendă în valoare de 300 lei – fiind depistat pe Bd.Independenței consumând băuturi alcoolice pe domeniul public, în loc neautorizat. Brăileanul B.C., în vârstă de 45 ani, a primit amendă în valoare de 200 lei – fiind depistat în părculețul de joacă Radu Negru consumând băuturi alcoolice pe domeniul public.

La rândul său, brăileanul P. G. de 41 ani a primit amendă în valoare de 100 lei – fiind depistat tot în părculețul de joacă Radu Negru consumând băuturi alcoolice pe domeniul public.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro