Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Consulul Greciei a vizitat Braila

Timp de doua zile, noul Consul General al Greciei de la Constanta, Taxiarchis Aghis Cristopoulos, s-a aflat la Braila intr-o vizita oficiala, conform protocolului diplomatic ce impune cunoasterea autoritatilor locale din zonele de care raspunde. "Sint pentru prima data la Braila, dar am citit multe despre oras si sint la curent cu evenimentele. Zona pe care o am in subordine, sud-estul Romaniei, este cunoscuta ca fiind o regiune in care Grecia este prezenta de foarte multa vreme, mai precis de prin secolul V. Vizita la Braila este una oficiala, impusa de faptul ca sint nou numit in aceasta functie. Timpul scurt nu mi-a permis sa cunosc chiar atit de bine orasul, dar prima impresie a fost una buna", a precizat Consulul Taxiarchis Aghis Cristopoulos.
Pe parcursul zilei de ieri, dupa intilnirea cu reprezentantii mass-media, Consulul a avut o intilnire cu prefectul Nicolae Mitroi si cu primarul Constantin Cibu, iar apoi cu comunitatea elena din Braila. Astazi el va pleca spre Galati, dar va reveni la Braila duminica, pentru a participa la slujba religioasa de la Biserica Greaca.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii