Mergi la conţinutul principal

Consilierul județean Florin Cîrligea nu vrea în CA-uri și nici în AGA

* în ciuda poziției recente a consilierilor PNL, atât la municipiu cât și la județ,  privind faptul că doresc să aibă reprezentanți în Consiliile de Administrație și în Adunările Generale ale Acționarilor la instituțiile subordonate CLM, respectiv CJ, Florin Cîrligea a afișat o altă părere * acesta rămâne fidel deciziei PNL-iștilor din mandatul trecut și susține că liberalii nu au de ce să se alăture majorității PSD în aceste entități deliberative

 

Nu toți consilierii Partidului Național Liberal Brăila își doresc să facă parte din Consiliile de Administrație și Adunările Generale ale Acționarilor ale instituțiilor subordonate CJ și CLM. Este cazul consilierului județean Florin Cîrligea, care a ținut să precizeze acest aspect în cadrul celei mai recente ședințe ordinare a CJ Brăila. Practic, după minute bune de contre între consilierii PNL și cei ai PSD privind faptul că social-democrații au monopolizat CA-urile și AGA și că liberalii ar trebui la rândul lor să aibă reprezentanți în aceste entități, pentru a se respecta întocmai o prevedere a Codului Administrativ, Cîrligea a ținut să ia cuvântul pe această temă. Consilierul a explicat că rămâne fidel deciziei liberalilor din fostul mandat și a anunțat că nu își dorește să facă parte din CA și AGA alături de consilierii PSD.

”În legătură cu Consiliile de Administrație. Este adevărat, în mandatul trecut consilierii PNL nu au participat la niciun Consiliu de Administrație. În opinia mea, proprie și personală, eu nu aș participa nici în mandatul acesta în Consiliile de Administrație”, a declarat Cîrligea.

”Hotăți-vă”, a replicat la rândul său președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, ca urmare a faptului că înainte de intervenția lui Florin Cîrligea discutase timp de minute bune cu alți consilieri PNL care solicitau să fie primiți în AGA și CA-uri.

”Fiecare cu părerea lui, nu?”, a conchis Cîrligea.

Reamintim că, în acest moment, consilierul județean are parte de câteva momente tensionate la nivelul partidului din care face parte, sub bagheta noii conduceri. Mai exact, la mijlocul lunii ianuarie, Biroul Politic Județean al PNL Brăila a aprobat excluderea din partid a lui Cîrligea. Cu toate acestea, liderul interimar al PNL, Cătălin Boboc, a anunțat atunci că decizia mai trebuie totuși să treacă și de Comitetul Director Județean, însă, de atunci, nimeni nu a mai anunțat când ar putea acesta avea loc. De cealaltă parte, Cîrligea preciza la vremea respectivă că lucrurile nu vor rămâne așa. Cât despre fotoliul acestuia din CJ Brăila, încă nu s-a făcut nicio înștiințare la nivelul conducerii instituției privind retragerea sprijinului politic față de consilier.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro