Mergi la conţinutul principal

Consilierii județeni PNL vor mai multe detalii despre proiectul HC Dunărea

* solicitarea a venit în cadrul celei mai recente ședințe ordinare, din partea consilierului liberal Ana-Maria Necoară * aceasta a făcut referire la jucătoarele noi de talie mondială care au fost cooptate în echipă, precizând că ar dori să știe mai multe detalii despre planurile de viitor ale clubului * șeful CJ Brăila, Francisk Chiriac, a promis că îl va invita la proxima ședință pe președintele HC Dunărea, George Caranica, pentru a oferi mai multe detalii despre țintele echipei de handbal * totuși a adăugat și un comentariu ironic referitor la rezultatul Alegerilor Locale de la Viziru

 

Consilierul județean PNL Ana-Maria Necoară a solicitat președintelui CJ Brăila să prezinte planurile de viitor ale Clubului HC ”Dunărea”. Mai exact, la rubrica ”Alte probleme” din cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila care a avut loc pe 30 iunie, consilierul liberal a luat cuvântul pentru a atrage atenția că deși apar informații vagi în presă privind faptul că se achiziționează noi jucătoare la echipa de handbal, până în prezent, membrii CJ Brăila, deși asigură mare parte dintre finanțări, nu au primit o informare oficială în legătură cu noul proiect al clubului.

”Domnule președinte, am citit în ultima perioadă în presă, având în vedere domeniul din care fac parte, despre un proiect foarte ambițios la HC «Dunărea» Brăila. Despre jucătoarele care au venit noi. Am vrea și noi să știm acest proiect. Să îl vedem și noi. Pe ce perioadă este? Ce obiective sunt? Am tot căutat, chiar și în presă acest proiect, dar nu apare nicăieri. Ținând cont de jucătoarele care au venit, de talie mondială, am vrea și noi să știm mai multe, ca să ne putem mândri cu acest proiect”, a declarat Necoară.

Șeful CJ Brăila, Francisk Chiriac, a promis că îl va invita pe președintele HC ”Dunărea”, George Caranica, la proxima ședință pentru a prezenta mai multe informații despre proiectul echipei.

”O să îl rog pe președintele clubului să vă facă o prezentare a proiectului pentru anul 2021-2022, a echipei de handbal. O să îl aveți la mapă. E foarte bine că ne mândrim. Eu sper ca domnul președinte al clubului, Caranica, să vină și să ne prezinte, să vedem ce obiective și-a propus. Eu sper că locurile 1 - 3. Aduce și un raport. Nu avem nimic de ascuns”, a declarat Chiriac.

La rândul său, consilierul județean PNL Brăila, Florin Cîrligea, a intervenit pentru a sublinia că este bine ca membrii Consiliului să țină cont și de rezulatele echipei atunci când vine vorba despre finanțare, deoarece în opinia sa nu este în regulă să se aloce bani doar de principiu, în contextul în care anumite obiective asumate nu sunt atinse.

”Noi ne referim și la ce se întâmplă dacă nu se realizează obiectivul. Cineva trebuie să răspundă pentru nerealizări. Nu este «omor la președinte», poate că este o strategie greșită”, a completat și fosta atletă.

Președintele CJ a încheiat discuțiile cu un comentariu ironic referitor la strategia anunțată de liberalii brăileni în cadrul conferinței municipale privind ”omorul la PSD”, dar și la rezultatul Alegerilor Locale Parțiale din comuna Viziru ce au avut loc pe 27 iunie, unde candidatul social-democrat a câștigat.

”Plătește! «Omor la președinte», că e laitmotivul... La președintele clubului, nu la mine. Eu mi-am luat «omorul» duminică. De asta nu îmi dau masca jos că sunt vânăt pe la bărbiță pe aici, buzele sunt vinete. Am stat în apă rece”, a declarat ironic Chiriac.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro