Mergi la conţinutul principal

Consilierii comunei Chiscani au amânat revocarea hotărârilor privind mega-investiția din Lacu Sărat

* potrivit primarului Costică Cojea, decizia a fost aprobată în unanimitate, după o ședință lungă de câteva ore * consilierii vor solicita Prefecturii Brăila o motivare detaliată, prin care să se demonstreze „pe lege” că s-a procedat greșit la închirierea celor două terenuri din Stațiunea Lacu Sărat, prin atribuire directă, către SC „Eldomir”

 

 

 

După o ședință lungă, consilierii locali ai comunei Chiscani au decis, în unanimitate, să amâne luarea unei decizii în privința solicitării transmise de Prefectura Brăila, privind revocarea celor două hotărâri prin care au fost închiriate prin atribuire directă, cele două terenuri din Stațiunea Lacu Sărat, de peste 13.000 mp, către SC Eldomir Impex SRL. Potrivit primarului comunei Chiscani, Costică Cojea, consilierii au decis să ceară lămuriri suplimentare de la prefectul Mădălina Cochino și exemplificări „pe lege” privind nelegalitatea hotărârilor adoptate pentru mega-investiția din stațiune.

Mai multe detalii pe acest subiect puteți citi, mâine, în ediția print a cotidianului „Obiectiv - Vocea Brăilei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro