Mergi la conţinutul principal

Consiliere psihologica pentru elevi si parinti

In perioada iunie - august , Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica (CJAP) asigura servicii de asistenta psihopedagogica gratuita elevilor si parintilor acestora. Decizia apartine Ministerului Educatiei si vine in urma faptului ca in ultimul timp s-au inregistrat foarte multe cazuri de sinucidere in rindul elevilor.
Centrul este situat pe str. Ana Aslan nr. 10 si va fi deschis zilnic, intre orele 9.00 - 17.00. "Am organizat si in cursul anului trecut asistenta, numai pina la ora 14.00. Acum, insa, am primit ordin expres din partea Ministerului Educatiei. Tin sa precizez ca elevii si parintii ni se pot adresa si in probleme referitoare la lipsa de comunicare cu parintii in ceea ce priveste petrecerea timpului liber, daca se confrunta cu starea de stres sau de oboseala, daca au neintelegeri intre ei. Consilierea este gratuita", ne-a declarat Rodica Popa, coordonator al CJAP Braila.
Obiectivele derularii acestor activitati de asistenta psihopedagogica din centru sint: asistarea elevilor in procesul de orientare scolara si profesionala prin furnizarea de informatii specifice si prin promovarea autodeciziei in orientare, ca rezultat al armonizarii intre resursele interne si oportunitatile externe, descoperirea resurselor si a nevoilor personale pentru optimizarea capacitatii de interrelationare si cresterea tolerantei la factori de stres,
formarea unui sistem coerent de scopuri in viata si adaptarea eficienta la mediu, prevenirea si diminuarea esecului scolar, a tulburarilor de comportament, a consumului de droguri. Detalii suplimentare se pot obtine la tel. 0239/676877, e-mail e_confidential@yahoo.com sau cjapbrail@yahoo.com

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu