Mergi la conţinutul principal

Consilier județean nou, în locul lui Ionel Adetu

* este vorba despre următorul membru supleant pe lista cu care PMP Brăila s-a înscris în Alegerile Locale pentru Consiliul Județean: Ismail Duran (traducător) * acesta și-a depus jurământul în cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din 26 februarie * Ionel Adetu a demisionat la mijlocul lunii februarie din Consiliul Județean, invocând motive personale

 

Componența Consiliului Județean Brăila a avut parte, recent, de noi modificări. În cadrul ședinței ordinare a CJ Brăila din 26 februarie, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului următorului membru supleant de pe lista cu care Partidul Mișcarea Populară (PMP) s-a înscris în Alegerile Locale din 27 septembrie 2020. Este vorba despre Ismail Duran, de profesie traducător.

Ceremonia a avut loc la finalul ședinței, chiar înainte de rubrica ”Alte Probleme”, proiectul fiind introdus suplimentar pe ordinea de zi. Președintele CJ, Francisk Chiriac, a dat citire hotărârii judecătorești prin care a fost validat mandatul PMP-istului. Ulterior, Ismail Duran și-a depus jurământul de credință și și-a luat în primire mandatul de consilier.

”Cu drag, o să avem un nou coleg alături de noi în cadrul CJ Brăila. Felicitări! Vă urez succes în noua activitate de consilier, să votăm numai proiecte bune pentru locuitorii județului. După ce terminăm ședința, domnul secretar o să vă facă un instructaj referitor la declarația de avere, de interese, tabletă. Succes!”, i-a transmis Chiriac noului său coleg.

Reamintim că Ismail Duran a intrat în Consiliu ca urmare a demisiei în luna februarie a PMP-istului Ionel Adetu. Acesta a invocat motive personale, precizând că dorește să se concentreze mai mult asupra afacerilor sale.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro