Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Confuzie pe capul suporterilor germani

Suporterii echipei SV Hamburg, care si-au cumparat bilete pentru meciul din deplasare, cu Borussia Dortmund, din etapa a patra a Bundesligii, au descoperit ca pe tichet exista o inscriptie pe care au interpretat-o drept o interdictie de a purta tricoul propriei echipe.
Pe biletele emise de gruparea din Dortmund figureaza inscriptia: "Este interzis accesul suporterilor care poarta tricoul echipei adverse!". Inscriptia a stirnit indignarea fanilor formatiei din Hamburg, care s-au plins conducerii clubului: "Ce vrea sa Insemne nebunia asta? Acum nu mai avem voie sa purtam propriile tricouri? Acum Borussia vrea sa ne Invete si cu ce sa ne Imbracam?"
Pentru meciul Borussia Dortmund - SV Hamburg, programat In data de 16 septembrie, au fost vindute deja 2.000 de bilete, toate fiind inscriptionate cu acelasi text.
Presedintele clubului Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, spune ca este vorba de o neIntelegere. "Fraza este prost formulata. Mesajul se adreseaza de fapt doar suporterilor echipei noastre si vrem sa evitam astfel ca fanii celor doua formatii sa se Intilneasca In acelasi sector de tribuna, ceea ce ar putea duce la aparitia unor incidente", a precizat Watzke. Oficialul formatiei din Dortmund a adaugat ca fraza va fi reformulata, pentru a evita neIntelegerile.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii