Conflict între doi elevi la Liceul de Chimie | Obiectiv Vocea Brailei Mergi la conţinutul principal

Conflict între doi elevi la Liceul de Chimie

* în timp ce se certau, unul dintre ei a suferit un atac de panică și a avut nevoie de ajutor medical * polițiștii au făcut cercetare la fața locului și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi elevi

 

 

Doi elevi ai Colegiului Tehnic „C.D. Nenițescu” (fostul Liceu de Chimie) au intrat într-un conflict verbal, iar unuia dintre ei i s-a făcut rău și a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului, au sosit ambulanța și un echipaj de poliție pentru a face anchetă. Incidentul s-a produs în această după- amiază.

Se pare că cei doi elevi, ambii în clasa a IX-a la Profesională, s-au luat la harță de la un chibrit. În timp ce se certau pe hol, unuia dintre ei i s-a făcut rău și nu a mai putut vorbi, așa că asistenta medicală a colegiului a chemat imediat Salvarea.

„Nu a fost vorba de o bătaie. Eu acum sunt cu Poliția, facem investigări. Din ce știm până acum, a fost vorba de o bruscare. Copilul are niște probleme medicale și a intrat în panică. El este un copil mai retras. Deci, repet, nu pot să spun că a fost vorba de o bătaie, deoarece elevul nu avea nimic când a venit Ambulanța, nu a fost lovit, nu are sânge, nu are vânătăi. Copilul a plecat la spital pentru investigații medicale. Dar era în regulă, a fost mai mult o sperietură”, ne-a declarat Angelica Mușat, directorul Colegiului Tehnic „C.D. Nenițescu”.

Ulterior, aceasta a revenit cu informații. Ne-a comunicat că starea elevului este bună și că suferă des atacuri de panică, lucru cunoscut și de către familia acestuia. „A fost un incident minor”, a conchis directorul.

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Brăila ne-a informat că se va face anchetă la nivelul școlii și se vor lua măsuri, cazul urmând să se finalizeze, cel mai probabil, cu scăderea notei la purtare.

Polițiștii fac cercetare la fața locului și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate între cei doi elevi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro