Mergi la conţinutul principal

Conferinţă şi Workshop «Învaţă cum să înveţi»

Pe 16 mai, au loc la Bucureşti conferinţa şi workshop-ul "Învaţă cum să înveţi". Evenimentul se adresează atât copiilor, cât şi adulţilor şi are scopul de a-i ajuta să reţină mai repede cât mai multe informaţii, precum şi de a-i învăţa cum să facă asta. Conferinţa şi workshop-ul sunt ideea unei societăţi care prestează activităţi de consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării, Concord Communication SRL.
"Copii şi adulţi, deopotrivă, suntem nevoiţi să asimilăm un volum din ce în ce mai mare de informaţie, ca să fim competitivi, să creăm sau să devenim oameni de succes. Din păcate, şcoala nu ne învaţă şi cum să învăţăm, ca instrument esenţial fără de care învăţarea permanentă nu poate exista. Prin urmare, când procesul învăţării se desfăşoară spontan, haotic sau la întâmplare, rezultatele sunt scăzute şi de slabă calitate", se arată pe site-ul Concord Communication SRL.
Speakerii invitaţi la eveniment sunt acad. prof. dr. Solomon Marcus, dr. ing. mat. Marian Staş, dr. ing. Florin Munteanu, cercet. st. Nicoleta Bercu, lect. univ. dr. Petru Ionescu-Caibulea şi psihologul Sabina Dumitrescu.
Cei care vor participa la această conferinţă vor învăţa lucruri noi chiar despre procesul de învăţare şi îşi vor scurta timpul acordat memorării unor informaţii.
Grupul ţintă este format din părinţi, studenţi, profesori şi adulţi implicaţi în procesul de dezvoltare personală şi de învăţare continuă pe parcursul vieţii, dar şi alte persoane interesate.
Printre avantajele celor care vor merge la eveniment, se numără redefinirea relaţiei profesor-elev şi părinte-copil în contextul unui învăţământ continuu, specific societăţii cunoaşterii, managementul cunoştinţelor, asimilarea şi utilizarea lor la scara întregii societăţi, într-o manieră creativ-inovativă, competenţa de a învăţa să înveţi şi obişnuinţe de gândire, consiliere în alegerea carierei, cum să alegi să te bucuri şi să devii prieten cu drumul tău profesional, educaţia ca dezvoltare individuală, curaj, încredere, zâmbet, onoare, opinie, frumuseţe, multe alte lucruri interesante despre cum ar trebui să se desfăşoare educaţia noastră.
Conferinţa va începe la 9.30 şi se va termina la 12.00. Workshop-ul va dura trei ore, de la 12.30 la 15.30, şi cuprinde următoarele teme: "Cum alegi corect cariera potrivită - pentru tine / pentru copilul tău", "Educaţia nocivă şi iubirea condiţionată" şi "Creativitate şi învăţare, rolul emoţiilor în procesul de învăţare".
Persoanele interesate trebuie să completeze un formular de participare, afişat pe site-ul organizatorilor http://www.concordcom.ro/Evenimente/Invata-CUM-sa-inveti/
Taxele de participare au fost stabilite în funcţie de perioada de înscriere. Astfel, cei care se înscriu din timp, adică până pe 30 aprilie 2015, vor plăti numai 124 de lei, iar cei care se înscriu până pe 1 mai 2015 vor achita 186 de lei. Pentru studenţi, taxa e de 62 de lei, indiferent de perioada de înscriere. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.concordcom.ro/

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro