Mergi la conţinutul principal

Conducerea Daciei Unirea taie în carne vie

* căpitanul Florin Lungu și Narcis Ioniță au fost excluși din lot * ultim avertisment pentru banca tehnică * alte decizii vor fi luate în funcție de rezultatul meciului de la Constanța

 

După înfrângerea rușinoasă din partida de pe teren propriu cu FC Buzău, Consiliul Director al Daciei Unirea Brăila a luat primele măsuri categorice, menite să oprească pasa neagră prin care trece clubul de fotbal.

Cea mai drastică decizie a fost excluderea din lot a căpitanului Florin Lungu și a lui Narcis Ioniță, motivată de lipsa de randament sportiv a acestora, cu respectarea clauzelor contractuale. Măsura se aplică pe o perioadă nedeterminată, se specifică în comunicatul clubului brăilean, ceea ce înseamnă că acești doi jucători nu vor mai reveni niciodată în lotul Daciei Unirea. Lungu intrase deja în atenția publicului brăilean, dar nu numai el ci și alți jucători, pentru ieșirile necontrolate, la finalul partidelor în care echipa brăileană a jucat lamentabil pe teren propriu, iar spectatorii i-au apostrofat.

S-a dat și un ultim avertisment băncii tehnice, iar alte măsuri se pot lua după meciul cu Unirea Constanța.

Înaintea acestor două măsuri categorice, conducerea clubului de fotbal brăilean luase decizia de înghețare a drepturilor salariale până în momentul în care echipa va ajunge în obiectivul sportiv asumat la începutul acestei ediții de campionat.

 

Comunicatul clubului de fotbal:

“În ședința de urgență a Consiliului Director al Daciei Unirea Brăila, luând în calcul îndeosebi ultimul rezultat sportiv al echipei de seniori precum și alte aspecte din jurul echipei, s-au hotarat, cu aplicare imediată, următoarele:

- Menținerea deciziei luate săptămâna trecută de înghețare a achitării drepturilor financiare pănă la readucerea situației în obiectivul sportiv minim prevăzut în contractele individuale;

- Excluderea din lotul echipei de seniori, pe perioadă nedeterminată, motivată de lipsa de randament sportiv, a jucătorilor Lungu Florin și Ioniță Narcis, cu respectarea clauzelor contractuale;

- Un ultim avertisment adresat băncii tehnice pentru remedierea de urgență a situației sportive.

Alte decizii vor fi luate în funcție de desfășurarea jocului de sâmbătă de la Constanța.

Consiliul Director al Daciei Unirea Brăila”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro