Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Conducerea CF Braila cauta solutii de viitor

In afara de grijile pe care le are in privinta formatiei pe care o antreneaza de aproape o saptamina si pe care spera sa o mentina in Liga a II-a, Ionel Iuga este preocupat in egala masura de viitorul fotbalului brailean. Una dintre initiativele noului antrenor al echipei fanion a orasului Braila este aceea a constituirii unui lot de perspectiva alcatuit din juniori din propria pepiniera, dar si de la Petrolul, AS Viitorul Insuratei, CS Faurei si Eldomir Viziru.
Astfel, noua echipa care se va constitui si care va fi coordonata de Adrian Baldovin si Vasile Darie ii va avea in componenta pe petrolistii Stanciulescu, Bratu, Lupu si Costache, patru jucatori de la centrul de copii si juniori de la CF Braila Pascu, Mindroasa, Zagan si Hristian, pe Anghelina de la Eldomir la care se vor adauga Burghelea, Olenic si alti jucatori care inca nu si-au gasit inca loc printre titularii echipei de seniori. In fiecare saptamina aceasta formatie va sustine partide amicale cu echipele din Liga a III-a.
"De mult aveam in minte acest plan, insa doar acum, in actuala conjunctura, cind s-au implicat presedintele Consiliului Judetean Gheorghe Bunea Stancu si Ivan Dinu, sper ca vom avea sorti de izbinda. Poate intr-un viitor nu prea indepartat, printr-o colaborare strinsa cu Petrolul Ianca si cu Viitorul Insuratei, vom reusi sa facem o formatie solida numai cu jucatori de pe plan local", a declarat cu optimism Ionel Iuga.

"Incerc pe plan mental sa-i motivez pe jucatori"

Noul tehnician al CF Braila nu mai este insa la fel de increzator in perspectiva de moment a echipei sale, dar nici nu renunta la lupta atita timp cit considera ca inca mai sint sanse de evitare a retrogradarii. Iuga spera ca in timpul ramas pina la meciul cu Petrolul sa mai aduca ceva imbunatatiri in angrenajul formatiei sale insa cel mai important i se pare mobilizarea jucatorilor in plan mental.
"La prima vedere, situatia pare dramatica. Lotul nostru este asa cum este si cum o arata rezultatele de pina acum, dar nu putem face nimic pentru a-l imbunatati. Nu putem transfera decit jucatori liberi de contract si toata lumea stie ce valoare au acestia pentru ca, pina acum, ne-am fript de citeva ori. Incerc pe plan mental sa-i motivez pe jucatori pentru meciul de simbata, desi sint constient ca vom avea o misiune imposibila. Petrolul a inceput sa mearga din ce in ce mai bine si are doi jucatori in mare forma - pe Hadnagy si pe Dima. Sper din tot sufletul sa facem un meci reusit si sa nu ne facem de ris, mai ales ca partida va fi televizata in direct" a mai precizat antrenorul I. Iuga.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii