Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul pentru sefia DAGL va avea loc pe 6 aprilie

Concursul pentru ocuparea functiei de director al Directiei de Administrare si Gospodarire Locala Braila va avea loc pe data de 6 aprilie. Asa cum ne-a informat viceprimarul Lucian Tilea, pina in acest moment nu s-a inscris nici un candidat pentru acest post, nici macar cei care au participat data trecuta. "Concursul a fost programat pentru data de 6 aprilie, dar, din cite stiu eu, nu s-a inscris inca nimeni. Pina pe data de 31 martie interimatul va fi asigurat de domnul Dediu, care este inca in preavizul pe care ni l-a dat atunci cind si-a dat demisia". Vicele a mai adaugat ca, tot in jurul aceleiasi date, va avea loc si concursul pentru postul de director al Teatrului "Maria Filotti": "Ar fi trebuit sa aiba loc la sfirsitul lunii februarie, insa cei de la personal m-au anuntat ca se va pregati pentru luna aprilie. Eu sper sa nu fie tot in aceeasi zi cu cel de la DAGL, deoarece doresc sa particip la amindoua si sa le acord aceeasi atentie".
Amintim ca Adrian Dediu s-a luptat pentru postul de director al DAGL, cu fostul director al Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" - Traian Popa si cu un fost MApN - ist - Tache Ene. Desi a fost singurul care a reusit sa treaca de proba scrisa, Adrian Dediu a picat cu o zecime examenul. Astfel, cu toate ca ar fi trebuit sa ia minim 7 la proba orala, acesta a primit din partea comisiei de examinare fix 6,90. Dupa finalizarea concursului atit Dediu, cit si conducerea partidului din care face parte, PD, au acuzat ilegalitati comise de vicele Tilea in cadrul concursului, insa rezultatul a ramas neschimbat. Din comisia de examinare au facut parte viceprimarul Lucian Tilea, secretarul Primariei, Iorga Stoian, directorul Directiei de Control, Elena Prundea, Romeo Toia, adjunctul arhitectului sef al municipiului si consilierul municipal ales de consiliu, Alexandru Coada.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii