Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concursul judetean "Micii Naturalisti" are succes la elevi

Cea de-a V-a editie a Concursului judetean "Micii naturalisti" s-a desfasurat in acest an la Colegiul "Balcescu". Au participat aproape 300 de copii din 32 de scoli atit din municipiu, cit si din judet. Inspectorul de specialitate, prof. Cristian Gurzu, a explicat ca evenimentul se bucura de o larga participare, deoarece copiii de clasa a V-a au posibilitatea de a lucra In echipa cu cei de clasa a VI-a, dar si pentru faptul ca la sfirsitul concursului primesc dulciuri oferite cu generozitate de sponsori: Fabrica de Inghetata "CAM" si Fabrica de biscuiti "Armansol" Braila. Festivitatea de premiere a elevilor participanti la concurs, cit si a elevilor participanti la Olimpiada de biologie - faza judeteana, va avea loc luni, 5 iunie, la Colegiul National "Gh.M.Murgoci" , Incepind cu ora 10.00.
Cu prilejul festivitatii de premiere, se va celebra si Ziua Mediului, fiind invitati reprezentanti ai Universitatii Bucuresti, departamentul de Ecologie sistemica si dezvoltare durabila, Agentiei de Protectie a Mediului, Organizatiei ECO-Alpex si Muzeului de Stiinte ale Naturii Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii