Mergi la conţinutul principal

Concursul "Evaluare in matematica" si-a desemnat cistigatorii

Ieri, in sala de festivitati a Liceului de Arta "H. Darclee" au fost inminate premiile celor 26 de elevi cistigatori ai concursului "Evaluare in matematica". Competitia este la prima editie si a fost organizata de Fundatia de Evaluare in Educatie, in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului si sub egida Academiei Romane.
Dupa punctajele obtinute, premiile au fost repartizate astfel: Premiul I: Turcu Denis (clasa a VI-a, Colegiul National "N. Balcescu), Diaconu Ana (cl. a VI-a, Liceul de Arta "H. Darclee"), Tapu Liviu (cl. a VII-a, Scoala "M. Eminescu"), Vlad Miruna (cl. a II-a, Liceul de Arta), Avram Catalin (cl. a IV-a, Scoala "M. Eminescu") si Terente Irina (cl. a III-a, Liceul de Arta). Premiul II: Jelescu Tudor (cl. a III-a, Liceul de Arta), Balan Lorena (cl. a VII-a, Scoala "M. Eminescu"), Capitaneanu Ioana (cl. a II-a, Scoala "M. Eminescu") si Paraschiv Maria (cl. a IV-a, Liceul de Arta). Premiul III: Badescu Cristian (cl. a VII-a, Scoala "M. Eminescu"), Popa Alina (cl. a III-a, Scoala "M. Eminescu"), Cuciuc Andreea (cl. a III-a, Liceul de Arta), Mocanu Victor (cl. a IV-a, Scoala "M. Eminescu") si Vadineanu Andrei (cl. a IV-a, Scoala "M. Eminescu"). Mentiune: Decu Elena (cl. a III-a, Liceul de Arta), Badalan Georgian (cl. a III-a, Scoala "M. Eminescu"), Perianu Ioana (cl. a VII-a, Liceul Teoretic "N. Iorga"), Lozneanu Dragos (cl. a VII-a, Scoala "M. Eminescu"), Cichi Miruna (cl. a II-a, Scoala "M. Eminescu"), Grecu Cristian (cl. a II-a, Scoala "M. Eminescu"), Dimache Gabriela (cl. a V-a, Liceul Pedagogic "D.P. Perpessicius"), Coman Ionela (cl. a V-a, Scoala Spiru Haret), Paraschiv Silviu (cl. a VII-a, Liceul Pedagogic "D.P. Perpessicius"), Dumitrescu Cezar (cl. a IV-a, Liceul de Arta) si Stan Laura (cl. a IV-a, Liceul de Arta).
Noutatea acestor teste de evaluare externa in educatie consta in faptul ca le da elevilor posibilitatea sa-si verifice cunostintele pe etape de parcurgere a materiei, in vederea obtinerii unor rezultate bune la viitoarele examene si concursuri (Evaluarea Nationala la clasa a IV-a, Teze Unice, Bacalaureat, Admiterea la Facultate). O astfel de evaluare periodica asigura o asimilare ritmica a materiei, precum si o achizitie de competente la un nivel corespunzator pentru finalitatile urmarite de ficare elev. In acest fel se diminueaza riscul de a acumula goluri in cunostinte si apare posibilitatea de a fi descoperite acele segmente de materie pe care elevul nu le stapineste suficient, astfel incit sa le poata remedia la timp.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro