Mergi la conţinutul principal

Concursul “O toamnă mai bogată” şi-a desemnat câştigătorii

• în urma tragerii la sorţi, patru brăileni au câştigat cele patru premii oferite de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi Cotidianul “Obiectiv”

 

Concursul “O toamnă mai bogată”, organizat de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi Cotidianul “Obiectiv” şi adresat pensionarilor, şi-a desemnat câştigătorii. Ieri, în urma tragerii la sorţi, câştigătorii sunt patru brăileni. Astfel, premiul III, în valoare de 200 lei, a mers către Neculai FURTUNĂ.

Premiul II, în valoare de 300 lei a fost câştigat de Gheorghe ALEXANDRU, iar premiul I, în valoare de 400 lei, va ajunge la Ion MUNGIU. În final, norocosul care a câştigat marele premiul în valoare de 500 lei este Costel MANOLE. Câştigătorii sunt aşteptaţi marţi, 6 octombrie, la sediul nostru din Strada Mihai Eminescu nr. 56 pentru a intra în posesia premiilor. Reamintim că la ridicarea premiului câştigătorii trebuie să prezinte talonul de pensie.

Concursul “O toamnă mai bogată” s-a bucurat de un real succes în rândul cititorilor cotidianului “Obiectiv”, peste 1.000 de taloane fiind depuse în urna special amenajată la sediul redacţiei nostre.

Mulţumim celor care au participat la acest concurs şi îi felicităm pe câştigători!

Cei care nu au obţinut unul dintre premiile oferite vor avea ocazia să îşi încerce norocul la viitoarele concursurii organizate de Asociaţia “Pentru Adevăr” şi Cotidianul “Obiectiv”.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro