Mergi la conţinutul principal

Concurs National de Arta Plastica "Gheorghe Naum"

In perioada 10 - 18 noiembrie, la Liceul de Arta se desfasoara cea de-a XIII-a editie a Concursului National de Arta Plastica "Gheorghe Naum". Tema acestei editii este "Valorificarea patrimoniului cultural din jurul tau". Elevii din clasele a IX-a - a XII-a se pot prezenta cu compozitii de arta plastica si decorativa, proiecte de design si arhitectura, machete de afis si fotografii. Juriul este format din profesori de la Universitatea de Arte Bucuresti si Ministerul Educatiei. Presedinte este prof. univ. dr. Mihai Manescu, decan al Facultatii de Arte Plastice din Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, alaturi de el la evaluarea lucrarilor fiind si inspectorul general din Ministerul Educatiei, prof. Adrian Braescu. Din juriu mai fac parte: lect univ. dr. Florin Stoiciu - secretar stiintific al Universitatii Nationale de Arta si lect. univ. drd. Anca Boeriu - sef program "Erasmus" in aceeasi institutie.
Termenul limita de primire a lucrarilor este 8 noiembrie, jurizarea urmind sa se efectueze in data de 16 noiembrie. Organizatorii asteapta la aceasta editie si lucrari ale unor tineri din Macedonia, astfel incit concursul national se va putea transforma intr-unul international. Vernisajul cu cele mai bune lucrari si premierea va avea loc la Galeriile de Arta, in ziua de 17 noiembrie.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu