Mergi la conţinutul principal

Concurs national "Cu viata mea, apar viata"

Ieri, la Colegiul Economic "Ion Ghica" a avut loc faza judeteana a Concursului national "Cu viata mea, apar viata", la care au participat 20 de elevi de la grupurile scolare: "Edmond Nicolau" - indrumator Ion Burghelea, "Brancoveanu" - indrumator Aurel Mocanu, "Brancusi" - indrumator Sorin Cioroianu, si de la Colegiul Economic "Ion Ghica", indrumator Neculai Bacanu. Arbitrii au fost: mr. Gigi Naidiu, lt. col. Vasile Badara, cpt. Cristian Gavriliu si slt. Mircea Constandache, de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Dunarea". Alaturi de ei au mai participat la jurizare inspectorul Romeo Mocanu, reprezentanta Crucii Rosii, Florica Focsa, si un reprezentant al Protectiei Civile, Marian Darie. Inspectoratul pentru Urgenta a mai fost reprezentat si de col. dr. Horia Tanase.
Elevii au sustinut trei probe, una teoretica, in care au avut de raspuns la un test grila cu 30 de intrebari pe tema de protectie civila si prim ajutor. Au urmat apoi doua probe practice. Prima presupunea ca echipa trebuia sa transporte o victima pe 50 de metri cu trecere peste obstacole, iar cea de-a doua parcurgerea unei distante de 100 de metri cu masca de gaze, elevul fiind ghidat prin statie pentru ca nu avea posibilitatea sa vada traseul. A cistigat echipajul Grupului Scolar "Brancusi" pentru ca au facut cele mai putine greseli in derularea probelor si au scos cei mai buni timpi.
In final a fost declarata cistigatoare echipa Grupului Scolar "Brancusi", care va reprezenta Braila la faza nationala a concursului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu