Mergi la conţinutul principal

Concurs Judetean de Muzica Usoara "Sub stelele Brailei"

Vineri si simbata, la Casa Tineretului, de la ora 18.00, se desfasoara Concursul Judetean de Muzica Usoara "Sub stelele Brailei", preselectie pentru Concursul National de Muzica Usoara
"George Grigoriu". Pina acum s-au inscris aproximativ 20 de candidati, insa inscrierea este deschisa chiar si in ziua concursului, pentru ca directorul Centrului de Creatie, Maria Puscaciu, a declarat ca sint interesati sa promoveze cele mai bune voci brailene in concursul national. Din juriu fac parte: profesorul
Lucian Macedon - care multi ani a acompaniat "Lotca de aur",
profesorul si compozitorul Dorin Sipos, acum inspector de arte, profesorul de pian Mircea Bogatu, profesoara de muzica Leonarda Ghet si cite un reprezentant de la Consiliul Judetean si din presa. Presedinte va fi Simona Patraulea, reprezentant al Televiziunii Romane, care a descoperit si lansat voci de aur ale Romaniei. Premiile puse in joc valoreaza 15 milioane de lei: premiul I - 5 milioane de lei, premiul II - 4 milioane de lei, premiul III - 3 milioane de lei si trei mentiuni de cite un milion. Primii trei selectionati vor reprezenta Braila la preselectia Concursului national de muzica usoara "George Grigoriu" care va avea loc la Bucuresti, pe 17 septembrie.
La concurs sint asteptati tineri cu virsta cuprinsa intre 16 si 25 de
ani. Pentru concursul judetean nu se plateste taxa de participare. Actiunea este organizata de Centrul de Creatie si Consiliul Judetean.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu