Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs Interjudetean "Martisorul romanesc"

Clubul Copiilor din Roman organizeaza prima editie a Concursului Interjudetean de Pictura, Arta Decorativa si Design "Martisorul romanesc".
Acesta consta in crearea unui martisor folosind diferite materiale si diferite tehnici de lucru. Martisorul se poate confectiona din snururi impletite de ata, lina sau matase, la care se adauga simboluri confectionate din diferite materiale: lemn, lut, plastic, material textil, hirtie, seminte, plante presate. Martisorul este insotit de mesaje scrise sau verbale prin care cel care daruieste isi exprima sentimentele fata de persoana respectiva.
Pot participa copii cu virsta cuprinsa intre 5 si 18 ani din toate unitatile de invatamint din tara. Acestia pot crea un martisor si il pot trimite pe adresa Clubului Copiilor Roman, Str. Cuza Voda nr. 12, Roman, jud. Neamt, cod 611014 pina la data de 1 martie. Lucrarile vor fi evaluate pe grupe de virsta, premiate si oferite cu prilejul zilei de 8 Martie tuturor pacientelor Spitalului de Neuro-Psihici Gadinti. Se vor acorda premiile I, II si III, premii speciale pentru creativitate, ingeniozitate si originalitate. Se vor premia si cele mai frumoase mesaje care insotesc martisorul. Se pot folosi toate tehnicile de lucru si tot felul de materiale. Nu se admit martisoarele cumparate din comert. Se primesc si martisoare lucrate in colectiv. Concurentii vor trimite si un plic cu dimensiunea A5, timbrat si cu adresa completa pentru a se putea trimite diplomele si adeverintele de participare. Nu se percepe taxa de inscriere.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii