Mergi la conţinutul principal

Concurs de pictura in "Dumbrava Minunata"

La Gradinita "Dumbrava Minunata" s-a desfasurat, duminica, concursul de pictura "Fantezie si culoare in Dumbrava Minunata", actiune organizata in cadrul proiectului tematic "Toamna". Principalele obiective ale competitiei au vizat valorificarea potentialului artistic si cultivarea gustului pentru frumos, promovarea tinerelor talente si adaptarea copiilor la spiritul de competitie. Pentru inceput, prescolarilor li s-a prezentat un filmulet power point cu peisaje specifice anotimpului de toamna, de unde s-au putut inspira. Apoi concurentii au intrat in clasele special pregatite pentru concurs. In acelasi timp, parintilor li s-a prilejuit o intilnire cu invatatoarele de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee", care vor prelua clasa I. Acestea le-au vorbit parintilor despre importanta sustinerii talentelor descoperite la virste fragede si i-au invitat sa viziteze scoala in care profeseaza.
Lucrarile micutilor au fost apreciate de profesorii de arta plastica Cornelia Conon, de la Liceul de Arta "Hariclea Darclee" si profesorul Ion Pirnog, de la Scoala "Mihail Sadoveanu". La finele competitiei, toti copiii au fost apreciati pentru munca depusa. Au primit diplome si dulcuri, de care s-au bucurat.
Sponsorizarea concursului "Fantezie si culoare in Dumbrava Minunata" a fost asigurata de membrii Asociatiei Parintilor: Mihaela Balan, Dragos Caplea si firma "Biota".
Organizatorii concursului de pictura sint educatoarele Mirela Popa, Gabriela Mihalcea, Nuta Mazilu, Maria Dinu si profesorul de desen Cornelia Conon.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu