Mergi la conţinutul principal

Concurs de creatie IT la "Zilele Scolii "Ion Creanga""

Ieri, la Scoala "Ion Creanga", s-a desfasurat Concursul de creatie "Un alt fel de Nica" la care au participat elevi ai scolilor din municipiu. Acestia au avut de realizat o prezentare in power point a unei povesti inchipuite sau chiar din creatia lui Ion Creanga. "Concursul s-a adresat elevilor cu inclinatii catre informatica, dar si catre literatura. Majoritatea elevilor au dat dovada de un puternic potential creativ. Au venit cu povestea lor, cu desenele lor foarte frumos realizate si au avut si argumente pentru alegerile facute. Noi am dat invitatii scolilor din municipiu, insa din pacate, nu au raspuns prea multe. Speram ca la anul se vor mobiliza mai multe scoli", a spus profesoara Rodica Alexandru.
Pe primul loc s-au situat elevele: Alexandra Cambesteanu si Teodora Gogu de la Scoala "Ion Creanga", pe locul doi au fost: Ana Maria Rosca de la Scoala "I. L. Caragiale" si Oana Nicolae, Diana Paraschiv si echipa Andreea Serban - Merkit Yagmur, de la Scoala "Ion Creanga". Pe locul trei s-a situat Merkit Yagmur cu un proiect personal. Juriul concursului a fost format din profesoarele: Carmen Vlad - limba romana, Nicoleta Chiru - psiholog, Rodica Alexandru si Mariana Botosanschi - informatica.
Tot ieri, cu prilejul prezentarii proiectelor elevilor, a fost lansata si pagina web a scolii: "scoalaioncreanga.scoli.edu.ro". "In acest fel urmarim sa ne promovam palmaresul obtinut in ani de munca si sa fim cit mai cunoscuti de catre braileni", a spus prof. Rodica Alexandru. Pagina poate fi accesata si prin portalul Sistemului Educational Informatizat (SEI), in sectiunea "gazduire scoli".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu