Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Concurs de creatie IT la "Zilele Scolii "Ion Creanga""

Ieri, la Scoala "Ion Creanga", s-a desfasurat Concursul de creatie "Un alt fel de Nica" la care au participat elevi ai scolilor din municipiu. Acestia au avut de realizat o prezentare in power point a unei povesti inchipuite sau chiar din creatia lui Ion Creanga. "Concursul s-a adresat elevilor cu inclinatii catre informatica, dar si catre literatura. Majoritatea elevilor au dat dovada de un puternic potential creativ. Au venit cu povestea lor, cu desenele lor foarte frumos realizate si au avut si argumente pentru alegerile facute. Noi am dat invitatii scolilor din municipiu, insa din pacate, nu au raspuns prea multe. Speram ca la anul se vor mobiliza mai multe scoli", a spus profesoara Rodica Alexandru.
Pe primul loc s-au situat elevele: Alexandra Cambesteanu si Teodora Gogu de la Scoala "Ion Creanga", pe locul doi au fost: Ana Maria Rosca de la Scoala "I. L. Caragiale" si Oana Nicolae, Diana Paraschiv si echipa Andreea Serban - Merkit Yagmur, de la Scoala "Ion Creanga". Pe locul trei s-a situat Merkit Yagmur cu un proiect personal. Juriul concursului a fost format din profesoarele: Carmen Vlad - limba romana, Nicoleta Chiru - psiholog, Rodica Alexandru si Mariana Botosanschi - informatica.
Tot ieri, cu prilejul prezentarii proiectelor elevilor, a fost lansata si pagina web a scolii: "scoalaioncreanga.scoli.edu.ro". "In acest fel urmarim sa ne promovam palmaresul obtinut in ani de munca si sa fim cit mai cunoscuti de catre braileni", a spus prof. Rodica Alexandru. Pagina poate fi accesata si prin portalul Sistemului Educational Informatizat (SEI), in sectiunea "gazduire scoli".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii