Mergi la conţinutul principal

Concurs cu premii organizat de Centrul Antidrog

Ieri, cu prilejul sarbatorii dedicate "Zilei Marinei", Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, cu sprijinul retelei de voluntari, a initiat o actiune cu caracter public avind drept scop popularizarea serviciilor oferite de centru si informarea cu privire la efectele nocive ale consumului de alcool, tutun sau droguri. Voluntarii, cu virste cuprinse intre 10 si 18 ani, au fost indrumati de coordonatorul lor, insp. de specialitate Olga Condrat.
Actiunea a fost inedita prin faptul ca a fost organizat si un concurs denumit "Esti informat corect?". Intervievatii au raspuns la citeva intrebari generale referitoare la efectele consumului de alcool, tutun si droguri.
"Cei mai bine informati, care au raspuns corect la toate intrebarile puse de voluntarii antidrog au primit premii constind in servicii de frizerie si coafura oferite de salonul "Hebrun". Patronul societatii, Mircea Ciuciu, a raspuns invitatiei de a sponsoriza actiunea si de a oferi zece premii cistigatorilor concursului.Tinerii voluntari au participat cu placere la actiunea de informare derulata de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog, mai ales ca unii au fost prezenti pentru prima data la o astfel de actiune", ne-a declarat Olga Condrat.
Inainte de a iesi in locurile publice, coordonatorul le-a explicat voluntarilor scopul activitatii si i-a instruit despre modul in care trebuie sa se comporte. Pentru elevi si studenti voluntariatul substituie experienta profesionala, astfel ca, fiind implicati in astfel de activitati, tinerii pot face dovada unei bune integrari in colectiv, a asumarii unor responsabilitati, a unei bune comunicari.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu