Mergi la conţinutul principal

Concurenta acerba la faza judeteana a olimpiadei de biologie

Pentru faza nationala a olimpiadei de biologie, care se va desfasura in vacanta de primavara la Alba Iulia, judetul Braila are repartizate patru locuri, cite unul pentru fiecare clasa, iar concurenta a fost mare.
La clasa a IX-a, pe primul loc s-au situat elevii Alexandru Mihalcea de la Colegiul "Murgoci" si Vasile Rata de la Colegiul "Balcescu", ambii cu 85 de puncte. Pe locul II a fost Tatiana Floricica de la "Balcescu" - 83 de puncte si pe locul III Tabita Necula de la "Murgoci" - 74 de puncte. Pentru departajarea celor doi elevi de pe primul loc, in vederea participarii la faza nationala a olimpiadei, s-a organizat o proba de baraj la Liceul "Cerna", in urma careia s-a calificat Alexandru Mihalcea de la "Murgoci".
La clasa a X-a pe primul loc s-a situat Roxana Butnaru - 79, pe locul II a fost Lorena Barbat - 78, iar pe locul III Ruxandra Dosuleanu - 72. Toate trei sint eleve ale Colegiului National "Nicolae Balcescu".
Pe primul loc la clasa a XI-a s-a situat eleva Nicoleta Cimpoiasu - 84 de la "Murgoci", locul II l-a obtinut Alexandra Dima - 66 de la Grupul Scolar "Edmond Nicolau", iar pe locul III este Mihaela Sandu - 56 de la "Murgoci".
Pe primele trei locuri la clasa a XII-au fost: Alexandru Gheorghiu - 91, Liliana Ciurea - 78, ambii de la "Balcescu" si Veronica Fratila - 77 de la "Murgoci". S-au acordat mentiuni tuturor participantilor care au resuit sa obtina peste 50 de puncte, cu exceptia celor de la clasa a XI-a pentru ca nu au fost punctaje peste 50.
Elevii calificati la faza nationala sint pregatiti de profesoarele Maria Ionescu - clasele a X-a si a XII-a, Colegiul "N. Balcescu" si de Mimi Iosif - clasele a IX-a si a XI-a, Colegiul "Gh.M.Murgoci".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu