Mergi la conţinutul principal

Concert death metal la Brăila: Saddayah, în premieră în Kalos Pub

• evenimentul va avea loc în această sâmbătă (30 martie), la ora 21:00, în Kalos Pub (Strada Goleşti nr. 1) • grupul ploieştean de death metal Saddayah îşi va lansa cu această ocazie primul album: “Apopheny of Life” • a doua zi după concert, duminică, Kalos Pub va sărbători 7 ani de existenţă, după cum se precizează pe pagina de Facebook a pub-ului

 

Amatorii genului muzical death metal au parte de o veste bună în acest weekend: trupa ploieşteană Saddayah concertează în premieră în Brăila. Evenimentul va avea loc sâmbătă (30 martie), de la ora 21:00 în Kalos Pub (Strada Goleşti nr. 1). Cu această ocazie, grupul îşi va lansa şi în oraşul nostru primul album din carieră intitulat “Apopheny of Life”.

“Psihoza death metalului contaminează Brăila! În seara zilei de 30 martie Saddayah se va afla pentru prima dată în faţa publicului brăilean, cu o ocazie specială - lansarea primului album! «Apopheny of Life» este titlul acestui prim CD al formaţiei ploieştene, material ce a fost lansat de casa de discuri LoudRage Music şi va fi pus în scenă integral, în premieră, sâmbătă 30 martie, în Kalos Pub. După o muncă intensă de patru ani, primul disc al deatherilor ploieşteni a prins formă finală şi va fi prezentat la Brăila!”, se specifică pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Tot acolo se precizează şi faptul că pe durata concertului este permis atât fotografiatul cât şi filmatul, însă este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La eveniment cei interesaţi vor putea avea acces şi la un stand cu CD-uri şi tricouri rock.

Trebuie precizat, de asemenea, că pe pagina de Facebook a Kalos Pub, pe lângă concertul Saddayah de sâmbătă, a doua zi (31 martie), va avea loc o petrecere surpriză, cu ocazia împlinirii a şapte ani de existenţă a pub-ului.

Cei interesaţi să afle mai multe detalii despre concertul Saddayah în Brăila, dar şi despre trupă în general pot accesa următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/events/505888276484138/

https://web.facebook.com/SaddayahBand/

https://www.youtube.com/channel/UCIl6A_SpEzxPdUZKurmVH2w

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro