Mergi la conţinutul principal

Concert de Ziua Europei la Centrul de Creație

* evenimentul, găzduit de Sala ProArte, are loc luni, 9 mai, cu participarea Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila, condusă de lt. Raul Ionuț Badale * concertul va fi transmis live, pe pagina de Facebook a organizatorului, respectiv Centrul.de.Creatie.Braila

 

Consiliul Județean Brăila, Primăria Municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație), în parteneriat cu Muzica Militară a Garnizoanei Brăila organizează luni, 9 mai 2022, de la ora 17.00, un interesant eveniment cultural-artistic dedicat celebrării Zilei Europei - sărbătoare a unității, solidarității, dialogului și colaborării pentru binele comun.

Evenimentul organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, cu sprijinul Muzicii Militare a Garnizoanei Brăila (sub conducerea muzicală a lt. Raul Ionut Badale), aduce în atenția oaspeților un repertoriu specific, omagial, ce promovează valorile, tradițiile și cultura militară. Concertul de Ziua Europei se va desfășura în Sala ProArte a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila și va fi transmis live pe pagina de Facebook a organizatorului, respectiv Centrul.de.Creatie.Braila.

Potrivit comunicatului trimis de organizatori, intrarea la evenimentul din 9 mai 2022 este liberă și se va face doar pe bază de invitații distribuite în număr limitat și cu titlu gratuit, obținute de la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, din Piața Traian, nr 2.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro