Mergi la conţinutul principal
COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI „DOTAREA UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA SILIȘTEA, JUDEȚUL BRĂILA CU ECHIPAMENTE ELECTRONICE”

Data 27.05.2022

COMUNA BRĂILA, cu sediul în județul Brăila, localitatea Siliștea, str. Principală nr. 83, telefon 0239.638.962, sil_prim@yahoo.com, înregistrată sub nr. 8030 la Registrul autorităților publice, CIF 4721298, reprezentată legal prin Efteme Ilie Primar , demarează implementarea proiectului ”Dotarea unităților de învățământ din Comuna Siliștea, Județul Brăila cu echipamente electronice”, cod MySMIS 145248, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională  în baza Contractului de finanțare nr. 208 din 16.07.2021, încheiat cu Autoritatea pentru Digitalizare a României, în calitate de Organism Intermediar  pentru Programul Operațional Competitivitate.

 

Valoarea totală a proiectului este 253.302.12 lei  din care valoare nerambursabilă acordată din FEDR 191.920,92 lei.

 

Obiectivul principal al proiectului este asigurarea accesului elevilor la procesul de învățare on-line prin dotarea acestora cu echipamentele mobile din domeniul tehnologiei informației de tipul tabletelor școlare cu abonament la internet pe o perioada de 24 luni inclus, precum și a echipamentelor electronice necesare  la nivelul unităților de învățământ preuniversitar pentru a desfășura în bune condiții activitățile didactice (în mediul on-line).

 

Rezultatele estimate constau în:

1. Realizarea de intervenții legate de Tehnologia Informației și Comunicațiilor prin dotarea elevilor înscriși la unitățile de învățământ preuniversitar din comună, definiți conform ghidului solicitantului, cu echipamente mobile de tipul tabletelor școlare precum și sprijinirea învățătorilor și a profesorilor prin achiziționarea altor echipamente/dispozitive electronice necesare desfășurării activității didactice în mediul on-line în anul școlar 2014-2020 .

2. Asigurarea transparenței prin promovarea și vizibilitatea proiectului.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul  Operațional Competitivitate 2014 – 2020 „Competitivi împreună”

 

Matei Laurențiu-Cristian – Manager de proiect

Tel/Fax: 0239.638.962

Web: www. primariasilistea-br.ro

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro