Mergi la conţinutul principal

Comunicat de presă. Drum reabilitat cu peste 90 milioane lei fonduri europene, făcut praf la câteva luni de la recepţia lucrărilor

* atacă  Alexandru Bucălău, consilier județean PNL * liberalul se referă la drumul Gulianca – Ianca – Viziru, modernizat în vederea asigurării conectivităţii directe cu coridorul TEN-T Brăila-Buzău.

      

 

Deşi am tras nenumărate semnale în legătură cu lucrările de mântuială făcute în cadrul acestui proiect realizat cu fonduri europene, astăzi ne aflăm în situaţia în care, la câteva luni de la recepţia lucrărilor, drumul arată mai prost decât înainte de a intra în reabilitare”, susține Alexandru Bucălău, într-un comunicat trimis presei. Sursa citată continuă: Lucrările au fost atât de prost făcute, încât acum se schimbă chiar şi capetele de pod!   Asfaltul este măcinat în foarte multe locuri, iar calea de rulare este plină de crăpături, gropi şi denivelări. În faţa acestui dezastru plătit cu peste 90 milioane lei au cedat psihic până şi indicatoarele rutiere (vezi foto)! Proiectul a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului a fost de 93.490.037 lei, din care finanţarea nerambursabilă de 90.649.995 lei, iar contribuţia Consiliului Judeţean Brăila de 2.840.042 lei.      

 

Preşedintele Consiliului Judeţean, Francisk Chiriac, a recepţionat această megalucrare cu ochii închişi (cu riscul de a da în gropile aflate pe drum), pentru a nu deranja interesele de partid. Chiriac s-a arătat mereu deranjat de acest subiect adus de mine în atenţia publică, iar răspunsurile au fost date de fiecare dată în bătaie de joc (aşa cum îi este stilul).    Nu l-a interesat niciodată care este calitatea acestor lucrări, dovadă că nici nu a postat pe pagina sa de Facebook, unde obişnuieşte să se laude, imagini cu acest drum "reabilitat". Preşedintele CJ le urează constant brăilenilor "drumuri bune" şi se laudă cu faptul că drumurile judeţene din Brăila sunt mai bune decât cele naţionale, dar aceste afirmaţii pe care le lansează din birou nu fac decât să demonstreze cât de rupt este de realitatea din teren”, mai declară Bucălău.

 

           

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro