Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de disciplina a taiat in carne vie

Joi, dupa amiaza, Comisia de disciplina din cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal a analizat evenimentele petrecute in ultimele etape ale Ligii a IV-a si ale Campionatului judetean de fotbal si a aplicat sanctiuni drastice.
Cele mai violente incidente s-au petrecut la meciul de la Vadeni dintre Rompas din localitate si Recolta Tufesti, iar deciziile pe masura: Jucatorul Marius Constantin a fost sanctionat cu 3 etape de suspendare si o amenda de 200 RON, iar colegul sau Sorin Nedelcu, pentru comportare violenta asupra adversarilor sai va sta sa mediteze pe marginea terenului 4 etape si va trebui sa plateasca o amenda de 200 RON. Cel de al treilea jucator al echipei Rompas Vadeni care si-a dat in petec la acel joc, Fanel Mogos, a fost exclus din viata sportiva si va trebui sa suporte si o amenda in valoare de 500 RON. De "bratul" legii nu a scapat nici delegatul echipei din Vadeni, Grigore Dobre, care pentru injurii aduse la adresa presedintelui AJF Braila a primit o suspendare de trei luni si va mai trebui sa plateasca si o penalizare de 400 RON.
In plus, echipei Rompas Vadeni i s-a suspendat si terenul pentru doua etape.
Nu au scapat nepedepsiti nici jucatorii echipei Avintul Chiscani dupa incidentele pe care le-au provocat la meciul de la Scortaru Vechi. Astfel, Marian Petrescu a fost suspendat 6 etape si a primit si o amenda pecuniara de 300 RON, Valentin Durbaca 4 etape si 200 RON amenda, iar Ionut Ciocan 2 etape si o penalizare de 100 RON.
Tot joi dupa-amiaza membrii Comisiei de disciplina l-au suspendat 4 etape pe Mirel Vlad, delegatul echipei AS Jirlau, dar au decis si amendarea acestuia cu 200 RON.
O pedeapsa drastica a primit si jucatorul echipei Infratirea Gemenele care, pentru ca nu si-a infrinat nervii in timpul partidei de pe teren propriu cu Romgal Romanu va sta pe tusa 6 etape si va mai plati si 300 de RON pe deasupra daca va mai dori sa revina pe gazon.
Pentru ca nu a dat dovada de fair play in partida dintre Vointa Baraganu si Viitorul Galbenu jucatorul gazdelor, Ionel Fusea, a fost sanctionat cu 4 etape de suspendare si 200 RON amenda.
Cu un milion amenda a fost sanctionata echipa Vointa Gaiseanca, iar delegatul acesteia, Costel Barbu, a primit 3 etape de suspendare si un "bonus" de 200 RON amenda.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii