Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisia de Apel a aminat judecarea cazului Mihai Stoica

Comisia de Apel a FRF a aminat pentru luni judecarea memoriului inaintat de FC Rapid ca urmare a deciziei Comisiei de Disciplina de a trimite la DNA dosarul privind acuzele de blat ale managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, formulate inaintea partidei CFR Cluj - Rapid.
Presedintele clubului giulestean, Dinu Gheorghe, a declarat, marti, la iesirea din sediul LPF, ca gruparea pe care o conduce doreste sa se ia si o decizie pe linie sportiva inainte ca acest caz sa ajunga la Directia Nationala Anticoruptie.
"Cazul nu a fost judecat de Comisia de Disciplina si a fost inaintat direct catre DNA. Noi dorim sa se dea o decizie si pe linie sportiva si dupa aceea dosarul sa ajunga si la DNA pentru ca asa e normal", a spus oficialul rapidist.
Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, afirmase ca un jucator si o persoana apropiata formatiei CFR Cluj i-au transmis ca meciul cu Rapid din cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A este aranjat si ca orice motivare financiara a clujenilor din partea gruparii din Ghencea este inutila.
Comisia de Apel a aminat tot pentru luni un litigiu intre Rapid si Steaua privind pagubele produse de galeria formatiei din Ghencea la meciul direct disputat in turul campionatului pe stadionul Giulesti.
Dinu Gheorghe a mentionat ca nu a facut apel la decizia Comisiei de Disciplina a FRF care l-a sanctionat cu avertisment si amenda de 700 de euro pentru ca i-a indemnat pe jucatorii giulesteni sa behaie in autocar dupa partida Steaua - Rapid, scor 0-2, din cadrul etapei a XXV-a a Diviziei A.
"N-am facut apel, o sa ne supunem deciziei Comisiei de Disciplina si o sa platesc amenda. Nu stiu daca e justa sau nejusta, am gresit. N-am facut decit sa raspundem la ce se intimplase cu citeva zile inainte. Si pentru ca am gresit, acum platim. Noi sintem de acord sa platim cind gresim", a explicat presedintele FC Rapid.
Membrii Comisiei de Apel au aminat de asemenea judecarea memoriului depus de FC Vaslui impotriva presedintelui clubului Otelul Galati, Marius Stan. Anterior, Comisia de Disciplina a FRF clasase cazul referitor la declaratia lui Marius Stan in care spusese ca FC Vaslui este Scornicesti II si ca asupra victorilor obtinute de formatia vasluiana planeaza suspiciuni.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii