Mergi la conţinutul principal

Comisarul Zotoi, șeful de la Poliția Rutieră Brăila, nu își poate justifica averea

* Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 135.988 lei, între averea dobândită și veniturile realizate

 

Comisarul șef Bogdan Zotoi, aflat la conducerea Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Brăila, a fost luat la întrebări de Agenția Națională de Integritate (ANI). Asta pentru că s-a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 135.988 lei, între averea dobândită și veniturile realizate de către ofițer, în perioada exercitării funcției publice. ”Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Galați, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitării funcției de către ZOTOI VIRGILIU BOGDAN. Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiază (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative”, se arată într-un comunicat al ANI.

Bogdan Zotoi a depus deja la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro