Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comisarul Costel Arbunea este noul sef al Politiei Municipiului

Miercuri, prin Dispozitia sefului Inspectoratului de Politie al Judetului, in functia de sef al Politiei Municipiului a fost numit comisarul Costel Arbunea. Concursul pentru ocuparea functiei a avut loc in data de 31 octombrie, iar in urma sustinerii probelor de specialitate comisarul Costel Arbunea a promovat cu media 9,16.
Postul de comandant al Politiei Municipiului Braila a ramas vacant dupa ce fostul sef, cms. sef Gheorghe Dinicu a incetat raporturile de serviciu in data de 30 septembrie, cu drept de pensionare. Comisarul Costel Arbunea s-a aflat la comanda Politiei Municipiului inca din luna martie, de pe vremea cind era adjunctul sefului. La momentul respectiv, cms. sef Gheorghe Dinicu intrase in concediu medical, avind serioase probleme de sanatate. El a fost internat in mai multe rinduri in unitati medicale din Capitala, iar medicii l-au sfatuit sa nu mai revina la comanda Politiei.
Noul sef al Politiei Municipiului are 42 de ani si este absolvent al Facultatii de Drept si al Cursurilor Postuniversitare - specialitatea Stiinte Penale, din cadrul Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti. Functia de adjunct al sefului Politiei Municipiului Braila a detinut-o din luna august 2005.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii