Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Comanescu, Lazar si Balan, audiati in dosarul rafuielii de la Tribunal

Ieri, inculpatii din dosarul incaierarii de la Tribunal, care au reusit sa dea peste cap actul de justitie in decembrie anul trecut, s-au prezentat din nou, volens-nolens, in fata judecatorului. Dupa ce, la termenul trecut, presedintele completului de judecata a reusit sa-l audieze pe Ghita Buricea, precum si pe alti sapte indivizi - Tiganoiu, Gagu, Tincu, Marin, Irimia, Gheorghe si Parpalac -, de data acesta, a venit rindul lui Marian Comanescu, Adrian Balan zis "Adi" si Marin Lazar zis "Maghighi" sa fie interogati la bara. Tot ieri, judecatorul a respins cererea lui Vasile Tincu, zis "Saolin", de inlocuire a arestului preventiv. Inutil sa mai amintim ca inculpatii audiati si-au sustinut la unison nevinovatia, acuzindu-i, insa, pe cei din gruparea adversa. Pentru a nu stiu cita oara, Palatul de Justitie a fost inconjurat de jandarmi, autovehicule si trupe de interventie, pentru preintimpinarea vreunei incaierari intre interlopi.
Numarul celor acuzati ca au participat la incidentul din 15 decembrie 2006, de la Palatul de Justitie, este de 16, 13 dintre acestia fiind deja trimisi in judecata. In ziua cu pricina, gastile rivale din Radu Negru si Varsatura au dat nas in nas la Palatul de Justitie. Afara de cei chemati oficial, cu citatie, erau prezenti in zona vreo 80 de interlopi, afara de avocati si justitiabili. Membrii celor doua grupari rivale au ocupat pozitii opuse in "sala pasilor pierduti", iar altii s-au postat pe treptele institutiei. Peste 100 de politisti si jandarmi au fost trimisi atunci la Palatul de Justitie. Interlopii reusisera insa sa sparga geamurile de la usa de acces, sa se loveasca reciproc, inclusiv cu sabii si cutite, sa blocheze intrarea in institutie si sa dea buzna in salile de judecata. Procesele au fost aminate timp de o ora, salile golite si activitatea justitiei brailene data pur si simplu peste cap. Cu toate acestea, cei implicati in incaierare au negat savirsirea faptelor si ca ar fi purtat sabii si cutite.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii