Mergi la conţinutul principal

#coloramimpreuna. Duminică, în Parcul Monument «Un zmeu dă culoare» Secţiei de Pediatrie

• timp de două ore, de la 11:30 la 13:30, vă invităm la Atelierul Mădălinei Mocanu pentru a confecţiona zmeie şi pentru a ajuta Secţia de Pediatrie • întâlnirea va fi la rondou, la măsuţele de şah • împreună ne vom aduce aminte de copilărie, ne vom distra şi vom strânge fonduri pentru dotarea secţiei de copii, în sensul creării unor condiţii minime prin care micuţii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare

 

Campania “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie” se mută în Parcul Monument, duminica, pe 14 aprilie. De la ora 11:30 şi până la 13:30, vă invităm să confecţionăm împreună zmeie, la Atelierul ce va fi amplasat la măsuţele de şah, la rondou. Iniţiatoarea evenimentului “Un zmeu dă culoare” este Mădălina Mocanu, una dintre mămicile implicate în campania “Bogdi învinge tumora” şi pe care probabil mulţi dintre voi o ştiţi de la strângerile de fonduri pentru Bogdi. Acum, Mădălina vrea să ajute din nou. Aşa i-a venit ideea de a organiza un atelier de confecţionat zmeie, pentru a strânge bani pentru dotarea secţiei de Pediatrie cu lucruri şi jucării pentru micuţii pacienţi.

“Vă invit cu mic, cu mare, să vă confecţionaţi propriul zmeu şi să vă aduceţi aminte de copilărie. Oricine şi la orice vârstă poate să mai fie copil, măcar două ore. Acest atelier este organizat de Mădălina Mocanu, sub «umbrela» celor de la «Obiectiv-Vocea Brăilei» pentru evenimentul #coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie. Atelierul va fi pe data de 14.04, începând cu ora 11:30 şi se termină la ora 13:30, deci programează-ţi timpul şi hai să ne jucăm împreună. Locul de întâlnire va fi la rondou/cruce Parc Monument, la măsuţele unde se joacă şah şi table, de regulă. Sper să fim cât mai mulţi şi vremea să ţină cu noi, să putem strânge fonduri pentru această secţie. Doar împreună putem reuşi!” - este descrierea evenimentului creat pe Facebook pe care vă invităm să-l faceţi cunoscut şi prietenilor voştri. Practic, e o invitaţie la distracţie şi, totodată, la o faptă bună: ajutorarea micuţilor pacienţi de la secţia de Pediatrie, o secţie înţepenită în timp unde vremea trece extrem de greu, pentru că nu există nici măcar o jucărioară pentru copilaşi. Aşa ne-a venit ideea de a organiza o campanie pentru Secţia de Pediatrie şi căreia i-am găsit, credem noi, cel mai potrivit nume: “#coloramimpreuna. Dăm viaţă secţiei de Pediatrie!”

Campania este organizată de ziarul “Obiectiv-Vocea Brăilei” şi Asociaţia “Pentru Adevăr”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Campania are drept scop crearea unor condiţii minime prin care copiii suferinzi să treacă mai uşor peste perioada de internare şi să le facă şederea în spital mai plăcută.

#coloramimpreuna. Dăm viaţă Secţiei de Pediatrie!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro