Mergi la conţinutul principal

Colonel Vasile Silion a predat comanda Jandarmeriei Brăila

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila are un nou şef. În cursul dimineţii de astăzi, 9 iunie, la sediul instituţiei a avut loc festivitatea de predare-primire a comenzii, ca urmare a trecerii în rezervă la termen, cu drept de pensie, a colonelului Silion Vasile.
Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa domnului lt.col. dr. Mihai Cristian, reprezentantul Jandarmeriei Române, a şefilor structurilor MAI din teritoriu, precum şi a întregului efectiv al inspectoratului. Silion a predat comanda inspectoratului către prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Moţ Vasile. Comandantul IJJ Brăila s-a pensionat după 37 de ani de activitate în sistemul militar. Din anul 2005, ca urmare a concursului susţinut, Vasile Silion a devenit inspector şef al Jandarmeriei Brăila
"Au fost şi momente grele, unele foarte grele, la început, dar întotdeauna am încercat să fac lucrurile să meargă pe drumul lor normal. Sunt mândru de dumneavoastră, că sunteţi la acest nivel de pregătire şi profesionalism, şi sper ca cel care mă va înlocui să ducă mai departe ceea ce am realizat eu până acum şi să facă mult mai multe decât am făcut eu..... În încheiere aş vrea să vă mulţumesc, să vă doresc sănătate dumneavoastră, familiilor care vă sprijină, iar instituţiei Jandarmeriei Brăila, să dea Dumnezeu să rămână acolo unde îi este locul, în topul preferinţelor şi încrederii comunităţii, să fiţi întotdeauna în slujba cetăţenilor şi în apărarea legii.", a declarat colonel Vasile Silion.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro