Mergi la conţinutul principal

Colindători mici şi mari la CLM Brăila în ultima şedinţă din acest an

• consilierii municipali au primit, ieri, vizita a două grupuri de colindători la finalul ultimei şedinţe ordinare din 2016 • este vorba despre un grup de copii de la Grădiniţa nr. 37 şi Fanfara Garnizoanei Brăila

 

Membrii CLM Brăila au avut, ieri, parte de o surpriză la finalul şedinţei ordinare ce s-a ţinut în sala CUP Dunărea. Aceştia au fost vizitaţi de două grupuri de colindători care au venit să îi ureze cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi a intrării în noul an.

“La finalul şedinţei vreau să mulţumesc tuturor celor prezenţi, consilieri, angajaţi ai Primăriei Municipiului Brăila, invitaţi, pentru colaborarea frumoasă pe care am avut-o în această perioadă, pentru speranţa cu care privim în 2017. Vă urăm sărbători fericite! La mulţi ani!”, a declarat primarul Marian Dragomir, vizibil încântat de vizitatorii care deja se auzeau repetând în afara sălii de şedinţe.

Primii care au “luat cu asalt” încăperea au fost copiii de la Grădiniţa 37, însoţiţi de educatoare şi părinţi. Micuţii i-au amuzat copios pe consilierii municipali, şi au interpretat “Bună dimineaţa la Moş Ajun!”, “Domn, Domn să-nălţăm”, “Pluguşorul” şi “Sorcova”.

“Mulţumim foarte mult copiilor de la Grădiniţa 37, cadrelor didactice care i-au învăţat şi părinţilor care au repetat cu ei acasă. Vă aşteptăm cu drag şi în alţi ani”, le-a transmis edilul-şef la finalul reprezentaţiei. Precizăm că cei mici au primit boboane din partea administraţiei brăilene.

Următorul grup de colindători a fost unul ceva mai experimentat. Mai exact, Fanfara Garnizoanei Brăila, care, de asemenea, a cântat “Bună dimineaţa la Moş Ajun!, “Domn, domn să-nălţăm”, “La Betleem colo-n jos” şi “La Mulţi Ani!”.

La finalul întâlnirii, cei 24 de consilieri municipali prezenţi au ciocnit cupe de şampanie şi şi-au împărţit urări.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro