Mergi la conţinutul principal

COLEGIUL NAȚIONAL „NICOLAE BĂLCESCU“ DESCHIDE SEZONUL DE BALURI ALE BOBOCILOR

A sosit toamna și Colegiul Național "Nicolae Bălcescu" și-a numărat bobocii iar acum a sosit momentul mult așteptat de aceștia: Balul Bobocilor!!!

După doi ani în care bobocii colegiului nu s-au putut bucura de acest moment unic în viața lor, anul acesta sezonul de baluri ale bobocilor din Brăila este deschis de către Colegiul Național "Nicolae Bălcescu".

Evenimentul va avea loc pe data de 7 octombrie, în incinta restaurantului Magenta, și este organizat, în mod tradițional, de un grup de elevi ai claselor a XII-a în colaborare cu Asociația de părinți a colegiului, cu sprijinul conducerii Colegiului National "Nicolae Bălcescu".

Cei douăsprezece boboci se pregătesc cu seriozitate de aproape o lună pentru a realiza un spectacol memorabil. Chiar dacă vor concura unul împotriva celuilalt, orele petrecute împreună pentru repetiții obositoare i-au apropiat. S-au legat prietenii, s-au bucurat și întristat împreună, au trăit momente ce nu vor fi uitate niciodată.

Ca răspuns la eforturile bobocilor și în ciuda dificultăților întâmpinate în realizarea evenimentului, organizatorii s-au străduit să facă cel mai tare bal al bobocilor.

Odată scăpați de emoțiile concursului, bobocii și participanții la bal vor fi delectați cu un concert al invitaților speciali: MARKO GLASS și BVCOVIA, unii din cei mai cunoscuți artiști de muzică trap din România. Cei doi au împreună piese ce depășesc 5.4 milioane de vizualizări și peste 190.000 de ascultători lunari pe platformele de streaming. Ulterior, atmosfera va fi întreținută de cunoscutul DJ MANDU

Toate acestea nu ar fi fost posibile fără sprijinul sponsorului principal al evenimentului, SC DANUBTRANS SRL, și fără contribuția în bani, bunuri și servicii ale MAREX, Yummy Yumm, Obiectiv Vocea Brailei, Spălătoria Self Wash TMR, Florile Barroco, Double F Barber Shop, Salon Estetica, Restaurant Amuse, Restaurant Parc, Elite GYM, Imprime Design, HSC LUCCA Home Decore.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro