Mergi la conţinutul principal

Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci” primește distincția „Cambridge Gold Preparation Centre 2022”

• statutul “Gold Preparation Centre” este cea mai înaltă distincție Cambridge, marcă a excelenței în pregătirea candidaților pentru examenele Cambridge English și reprezintă o validare a performanței și loialității Colegiului Național „Gh. Munteanu Murgoci” în pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge

 

Colegiul Național „Gheorghe Munteanu Murgoci” a primit luni, 10 octombrie 2022, distincția de “Cambridge Gold Preparation Centre 2022”, în cadrul unei festivități la care au participat și oficialitățile locale.

Statutul “Gold Preparation Centre” este  cea mai înaltă distincție Cambridge, marcă a excelenței în pregătirea candidaților pentru examenele Cambridge English și reprezintă o validare a performanței și loialității Colegiului Național “Gh. Munteanu Murgoci” în pregătirea elevilor pentru examenele Cambridge. Anul acesta nu a făcut decât să confirme acest statut de top și la limba engleză, întrucât copiii care s-au pregătit pentru examene Cambridge la Murgoci au obținut  punctaje remarcabile.

Pe lângă distincția “Gold Preparation Centre 2022”, care a fost acordată de Aniella Bușilă, reprezentant special Cambridge Assessment English în România, a fost înmânată profesorilor de limba engleză din cadrul Colegiului "Murgoci" și o scrisoare de mulțumire pentru pregătirea elevilor și placheta “Gold Preparation Centre 2022.”

De 16 ani, din 2006, Colegiul Național “Gh. Munteanu Murgoci” pregătește elevii pentru examenele Cambridge și pune în aplicare abordarea “step-by-step” (pas cu pas) Cambridge, oferind elevilor o pregătire progresivă pentru diferite niveluri de examen. Peste 3.000 de elevi din cadrul colegiului  au susținut, cu o rată de succes excepțională, examenele Cambridge în perioada 2006-2022. În toți acești ani, Colegiul Național Gh. Munteanu Murgoci” a depășit media rezultatelor obținute la nivel global la toate examenele Cambridge.

“Cambridge e mai mult decât un examen pentru mine! El și-a dorit să ne facă să devenim mai buni, să ne depășim limitele și să arătăm că se poate. E o onoare pentru mine să fac parte din Colegiul Murgoci și doresc să-i felicit pe domnii profesori implicați atât în organizare, cât și în pregătirea noastră, a elevilor! Mulțumesc, Cambridge, felicitări, «Murgoci», felicitări, nouă! We did it!”, a afirmat F. B. elev în cadrul Colegiului "Murgoci".

“Este o bucurie imensă pentru noi și o recunoaștere a muncii pe care o desfășurăm alături de elevii noștri, cărora le promitem astăzi că vom fi mereu alături de ei și îi vom ajuta, ca și până acum, să obțină performanțe excepționale în această călătorie a învățării și a cunoașterii. Performanța pe care ne dorim să o atingem este ceea ce ne diferențiează: avem încredere în copii și punem pasiune în munca noastră, pentru a le oferi nu doar un parcurs «step by stede învățare progresivă, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală. Acest statut ne onorează și suntem profund recunoscători Instituției Cambridge și Consiliului Britanic care ne certifică reușita, cât și părinților și copiilor alături de care obținem aceste rezultate extraordinare. Vom confirma și reconfirma că performanța este crezul nostru, iar crezul ni-l urmăm în tot ceea ce facem prin munca noastră, seriozitate, responsabilitate și implicare”, a declarat Mariana Crăciun, profesor de limba engleză în cadrul Colegiului „Murgoci”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro