Skip to main content

Colegiul “Murgoci”, prima unitate de învățământ din Brăila închisă din cauza Covid-19

* activitatea didactică se va derula în sistem online până pe 27 octombrie

 

 

 

 

Din cauza numărului crescut de cazuri Covid-19, Colegiul Național ”Gh. M. Murgoci” a decis mutarea integrală a activității în online pentru o perioadă de două săptămâni, fiind prima unitate de învățământ din Brăila care ia această decizie. Astfel, cursurile fizice sunt suspendate în perioada 13-27 octombrie.

Cazurile de infecții cu noul coronavirus continuă să crească în rândul elevilor și angajaților din învățământ. Conform Ministerului Educației, la raportarea de miercuri, 13 octombrie, peste 16 mii de copii și peste 5.400 de profesori și angajați din învățământ erau infectați cu SARS-CoV-2. Numărul de îmbolnăviri a crescut considerabil față de prima săptămână de școală, atunci când au fost raportate aproape 1.700 cazuri în rândul profesorilor și elevilor. De asemenea, la nivel național, peste 360 de școli învață integral în sistem online.

La Brăila, conform raportării făcute de Inspectoratul Școlar Județean Brăila pe 13 octombrie, 83 de cadre didactice și angajați din școli și 87 de elevi erau confirmați cu Covid-19.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu