Mergi la conţinutul principal

CNAS angajează IT-iști, pe salarii de aproape 4.000 de euro

• la scurt timp după numirea unui nou director la Casa Națională de Asigurări de Sănătate au fost scoase la concurs mai multe posturi pentru Direcția Tehnologia Informației, din cadrul instituției, iar salariile nu sunt deloc de neglijat • ”Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit”, spune CNAS

 

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a dat start recrutărilor în domeniul IT&C. Se caută, mai exact, cinci specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor, iar salariul oferit este de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro. Termenul limită pentru înscrieri la concursul organizat de CNAS este 2 octombrie a.c., iar proba scrisă este programată pe 9 octombrie a.c., după cum anunță instituția într-un comunicat de presă, dar și noul președinte al Casei, Andrei Baciu, fostul secretar de stat din Ministerul Sănătății. IT-ul joacă un rol crucial în sănătatea publică, iar noi suntem în căutarea profesioniștilor pasionați care pot contribui la crearea de soluții inovatoare și eficiente pentru întregul sistem de asigurări de sănătate din România. Această oportunitate face parte din angajamentul nostru ferm de a continua modernizarea și îmbunătățirea sistemului de sănătate, scopul fiind acela de a oferi servicii de calitate tuturor cetățenilor. Vă îndemn să aplicați pentru aceste poziții și să vă alăturați echipei CNAS și acestui proiect european pentru care lansăm aceste posturi. Prin colaborare și inovație, putem continua să modelăm viitorul sănătății în România! ”, scrie Andrei Baciu, pe pagina sa de Facebook.

În acest context, CNAS anunță că vrea să constituie o echipă de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergură prin care se va asigura digitalizarea completă  a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și înscrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale și multe altele), rețeta electronică europeană în Romania, dosarul electronic de sănătate la nivel european.

Așa că, dacă aveți experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date și vreți să lucrați la CNAS, trebuie să știți că dosarele de înscriere la concurs se pot depune până la data de 2 octombrie, inclusiv.

După cum știți, CNAS gestionează, printre altele și Sistemul Informatic Integrat (SIUI), platforma asigurărilor de sănătate din România, despre care auzim, mai tot timpul, ba că nu funcționează, ba că procesează greu. La acest moment, un singur IT-ist se află pe statul de plată al  CNAS, conform informațiilor oficiale.

Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie sa le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției, www.cnas.ro, în secțiunea „Informații publice”, sub-secțiunea „Posturi vacante”, sau urmând linkul direct: https://cnas.ro/.../Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07... (https://cnas.ro/.../Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07...)

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro