Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul Valmet a obtinut cele mai bune rezultate la "Cupa Dunarii"

Cel mai mare turneu de tenis de cimp organizat in acest an la Braila, "Cupa Dunarii" a reunit la start numerosi tenismeni locali, dar si din judetele limitrofe.
Cu acest prilej reprezentantii clubului Valmet au reusit sa cucereasca doua locuri intii prin Carola Bajenaru la fete 10 ani si Bogdan Hornet la baieti 12 ani precum si doua locuri doi prin Vlad Marinescu si Alin Soare.
Alti sase tenismeni de la TC Venus au obtinut medalii la categoriile lor de virsta. Astfel, Andreea Craciun si Andrei Vasile s-au clasat pe locul al treilea la categoria 10 ani, pozitie pe care si-a adjudecat-o si Luiza Petcu la categoria fete, 12 ani.
In competitia fetelor de 14 ani Roxana Ribita s-a clasat pe locul al doilea, ea fiind urmata de doua colege, Florina Zaharia si Elena Cocias.
"Din punctul nostru de vedere concursul a fost foarte util. Rezultatul obtinut de Andreea Craciun a fost bun tinind cont de faptul ca ea are doar opt ani nu insa si cel realizat de Andrei Vasile care, in opinia mea, trebuia sa cistige turneul. Au fost citiva sportivi care din motive obiective nu au putut da cel mai bun randament, dar repet turneul a fost o reusita", a declarat Gheorghe Goleanu, antrenorul de la TC Venus.

Doi tenismeni braileni incearca sa prinda loturile nationale

In aceasta perioada la Centrul National de tenis de la Bucuresti se deruleaza un cantonament de pregatire la finalul caruia se vor disputa turnee pentru desemnarea jucatorilor care vor reprezenta Romania in concursurile internationale din acest an.
La aceasta actiune de la TC Venus participa Andrei Vasile, la categoria de virsta baieti 10 ani si Florina Zaharia la categoria de virsta fete 12 ani. Pentru a putea sa-si realizeze obiectivele cei doi tenismeni trebuie sa incheie concursurile la care vor lua parte pe unul dintre primele trei locuri.
"Este o mare bucurie pentru noi sa avem copii care sa se numere printre primii opt din tara la categoriile lor de virsta. Vasile si Zaharia se pregatesc in cadrul unui cantonament centralizat, sub indrumarea antrenoarei Alina Tecsor si eu cred ca ambii au sanse sa prinda loturile nationale cu conditia ca pe perioada turneelor sa fie in plenitudinea fortelor", a mai adaugat Gheorghe Goleanu.

Sebastian Ionescu doreste un loc pe podium la nationale

Cel mai valoros tenismen brailean al momentului, Sebastian Ionescu, face ultimele pregatiri inaintea Campionatelor Nationale care vor incepe saptamina viitoare. Multiplu campion national, Ionescu va incerca sa urce pe podium si la categoria de virsta 15-16 ani, desi va avea ca parteneri adversari cu un an mai mari.
"Este din ce in ce mai greu sa cuceresti o medalie, dar eu sper sa-mi ating obiectivul. Stiu ca ma voi confrunta cu jucatori mai mari, cu experienta in concursuri, dar m-am pregatit foarte bine si sper sa le pot face fata. Fiind in primul an la aceasta categorie de virsta nu vizez in primul rind titlul, ci un loc intre primele trei locuri pentru a prinde lotul national si a putea participa in competitiile internationale din acest an", a declarat, ieri, Sebastian Ionescu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii