Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul Sportiv Municipal participa cu sapte boxeri la nationalele de cadeti

In afara de sectia kaiac canoe care deja este angrenata in competitii, la sfirsitul acestei saptamini si boxerii CSM-ului se vor lupta pentru medalii cu prilejul Campionatelor Nationale de box pentru cadeti ce vor avea loc la Ploiesti.
Clubul brailean va fi reprezentat de sapte pugilisti, Stanel Moisoiu la 50 kg, Georgian Dinca si Bogdan Musat la categoria 57 de kg, Cristian Popa la 60 kg, Mihai Ciuperca la 63 kg, Alexandru Encutu la categoria 66 kg si Cristian Corbu la 70 kg, toti calificati dupa etapa de zona, unde au avut prestatii foarte bune.
Pugilistii braileni vor fi insotiti de antrenorii Costica Dafinoiu, Giorgiu Jipa si Costel Burlacu.
Obiectivul CSM-ului la aceasta editie a nationalelor il reprezinta cucerirea a cel putin patru medalii si a unu-doua titluri nationale.
"Sportivii nostri sint foarte bine pregatiti, iar acest lucru l-au dovedit la etapa de zona, unde s-au calificat in corpore si de ce sa nu fiu indrazneata, sa afirm ca toti sapte au sanse la medalii. Am reusit dupa citiva ani buni sa creez o armonie perfecta intre cei patru antrenori si rezultatele s-au vazut anul trecut, iar anul acesta speram ca ele sa fie mult mai bune la toate categoriile de virsta.
La finalele nationalelor de cadeti ar fi meritat sa mearga si antrenorul Iordan Buterez, pentru ca are si el sportivi calificati, insa trebuie sa ramina cineva si acasa pentru a continua antrenamentele cu ceilalti sportivi ai sectiei de box. In afara de medalii speram ca macar trei pugilisti ai CSM-ului sa fie selectionati in lotul national de cadeti", a declarat directoarea CSM-ului, Tinca Amza.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii