Mergi la conţinutul principal

Clubul "Mesagerii Antidrog", la ora bilantului

Ieri, in amfiteatrul Colegiului National "Gh. M. Murgoci" a avut loc intilnirea de bilant a Clubului "Mesagerii Antidrog", care a luat fiinta la inceputul anului scolar 2007 - 2008. In prezent, clubul numara 60 de voluntari, elevi ai Colegiului "Murgoci". Cu acest prilej, au fost remarcati toti partenerii care s-au implicat in lupta antidrog. Directorul adjunct al colegiului, prof. Viorica Mosescu, a fost rasplatita cu o diploma de excelenta, din partea Agentiei Nationale Antidrog, pentru toate activitatile desfasurate. "Am pornit cu un colectiv de 30 de voluntari, dar iata ca am reusit sa dublam numarul copiilor. Acestia au fost scolarizati de inspectorul de specialitate din cadrul centrului, Olga Condrat. Speram si anul acesta intr-o buna colaborare, pentru ca elevii de la “Murgoci” nu sint doar la carte buni, ci si in proiectele extrascolare. Ei sint plini de initiative, iar eu si doamna Condrat nu ii putem refuza", a punctat prof. Viorica Mosescu.
Pe linga realizarea bilantului pe anul ce tocmai s-a incheiat, Olga Condrat si Viorica Mosescu, alaturi de mesagerii antidrog, au stabilit obiectivele pentru urmatoarea perioada. In principiu s-a propus recrutarea de noi voluntari de la clasele a IX-a, realizarea unor ateliere de lucru si a unor brosuri, dar si continuarea proiectelor de prevenire si educatie.
Conducerea Clubului "Mesagerii Antidrog" este formata din trei elevi de clasa a XII-a, Andreea Sasu, Eduard Stefan Ionut si Claudiu Ionescu. Cei trei tineri au creat chiar si un forum, unde posteaza diverse activitati pe care le deruleaza: www.mesagerii - antidrogbigforumpro.com.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu