Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Clubul "Kiwanis" - Mos Craciun pentru 20 de copii de la Scoala "Ion Bancila"

Ieri, la Scoala "Ion Bancila" 20 de copii din clasele a V-a si a VI-a au primit cadouri pentru sarbatori prin bunavointa Clubului "Kiwanis" Braila. Elevii fac parte din categoria celor buni la invatatura, au medii peste 8, dar cu situatie materiala modesta, a precizat directorul scolii, prof. Ioana Patra. Cadourile au fost substantiale: jucarii, dulciuri, hainute, rechizite, toate de buna calitate. "In urma carnavalului organizat simbata am putut cumpara citeva cadouri pentru copiii saraci din aceasta scoala. Dintre scolile participante s-a tras la sorti institutia unde vom face cadourile. La anul, sau chiar de Paste, vom mai organiza astfel de actiuni ca sa putem bucura elevii buni si din alta scoala", a explicat presedintele Clubului, Marioara Rosioru. La inminarea darurilor au fost prezente cadre didactice ale scolii si directorii, prof. Ioana Patra si Georgeta Craciun. Clubul a fost reprezentat de presedintele sau, Marioara Rosioru, si citiva membri: Geta Paraschiv, Daniela Visan si Marilena Androne.
Clubul "Kiwanis" este o organizatie de ajutorare a copiilor si a
persoanelor care lucreaza cu copiii, a persoanelor aflate in nevoie,
infiintata in urma cu 90 de ani in Detroit, Statele Unite. In Romania
exista de mai multi ani, insa in Braila a fost constituit clubul in luna
ianuarie 2005. De atunci au fost organizate mai multe actiuni caritabile: de Pasti au oferit dulciuri copiilor de la Centrul de Plasament nr. 4, apoi au ajutat-o pe eleva Miruna Meirosu, olimpica nationala la geografie, sa participe la o competitie internationala de la Budapesta, unde eleva a ocupat locul opt, si au mai avut actiuni de ajutorare a copiiilor si familiilor din Corbu Vechi afectate de
inundatii. Actiunile de binefacere ale Clubului "Kiwanis" vor
continua. Cu prilejul zilei indragostitilor, din 14 februarie se va organiza un alt carnaval cu stringere de fonduri, acestea urmind sa ajunga la alti elevi buni la invatatura, dar care au dificultati materiale.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii