Mergi la conţinutul principal

CLT informeaza cetatenii in ce colegiu sint si la ce sectie voteaza

Consiliul Local al Tinerilor Braila a initiat campania "Sa ne cunoastem candidatii si colegiul". In prima parte a campaniei, voluntarii organizatiei au distribuit materiale informative cu privire la delimitarea colegiilor din municipiul Braila, precum si a listei candidatilor din fiecare colegiu. De asemenea, la sediul organizatiei, s-a creat un punct de informare pentru toti cetatenii din oras, unde acestia pot afla in ce colegiu sint si la ce sectie voteaza. Punctul de informare este situat in strada Rosie nr. 2, etaj. 1, cam. 10 si va fi deschis intre orele 09.00 - 20.00, in zilele de simbata si duminica. Informatii se pot obtine si apelind la numerele: 0339/10.51.38, 0766/48.26.42 sau 0788/07.20.49.
In paralel se desfasoara si proiectul "E dreptul tau", proiect care are ca scop stimularea participarii tinerilor la procesul electoral. Astfel, in locurile publice vor fi distribuite materiale informative, iar spatiile special amenajate vor fi pavoazate cu afise cu mesajul campaniei.
Campania a fost sustinuta financiar de toti candidatii din fiecare colegiu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB