Mergi la conţinutul principal

Clotilde Armand vine la Brăila pentru a prezenta viziunea USR

Fostă candidată a Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) la Primaria Sectorului 1 Bucureşti, la alegerile locale din 5 iunie, Clotilde Armand soseşte, mâine, la Brăila, pentru a prezenta viziunea noii formaţiuni politice pe care o reprezintă, Uniunea Salvaţi România (USR). Aceasta va susţine o conferinţă de presă alături de Florin Grigorescu, responsabil cu extinderea USR în zona de Sud-Est, la ora 10:00, în sala Hotelului Saint-Germain. Potrivit unui comunicat de presă, evenimentul de sâmbătă este organizat şi ca o întâlnire informală, adresată publicului interesat de programul noii formaţiuni politice. "Se va discuta despre USR ca alternativă la partidele politice tradiţionale, despre extinderea USR la nivel naţional şi despre obiectivele pe termen scurt şi mediu. Clotilde Armand şi Florin Grigorescu vor vorbi, de asemenea, şi despre experienţa recentă din cadrul administraţiei locale, ambii având şi poziţia de consilier (local sau general). În măsura timpului disponibil, vom aborda şi teme de interes local şi naţional. La conferinţă vor participa şi membrii grupului de lucru ai simpatizanţilor USR, constituit în urmă cu aproximativ 4 săptămâni, la Brăila. Întâlnirea va fi interactivă", se arată în cadrul comunicatului.
Precizăm că, astăzi, Clotilde Armand se află în Galaţi unde, de asemenea, are programate câteva întâlniri cu presa locală, oameni de afaceri şi simpatizanţi.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

recomandari

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro