Mergi la conţinutul principal

CLM și-a dat OK-ul pentru cumpărarea terenului din spatele Muzeului «Carol I»

* decizia s-a luat astăzi, în cadrul ședinței ordinare a CLM Brăila, cu 19 voturi „pentru” și 7 abțineri din partea grupului PNL și a consilierului independent Lucian Căprariu * reamintim că prețul fixat pentru achiziționarea terenului de 1.326 mp este de 165.000 euro * tot cu această ocazie, consilierii au aprobat și regulamentul privind finanțarea disciplinelor sportive

 

 

 

Consilierii municipali au aprobat, astăzi, în cadrul unei ședințe ordinare, achiziționarea terenului de 1.326 mp, situat pe Calea Galați nr. 2, chiar în spatele Muzeului Brăilei „Carol I”. Cum era de așteptat, proiectul a stârnit contre între consilierii PSD și cei de la PNL, care au declarat că nu au nimic împotriva achiziționării acelui spațiu verde, însă nu în condițiile în care nu sunt siguri de legalitatea procedurii. Chiar și așa, în cele din urmă proiectul a fost aprobat cu 19 voturi „pentru” și 7 abțineri din partea consilierilor municipali PNL prezenți și a consilierului independent Lucian Căprariu. Astfel, s-a dat girul pentru cumpărarea terenului respectiv cu 165.000 euro.

Tot în această ședință, membrii CLM Brăila au aprobat și regulamentul prin care se vor finanța disciplinele sportive.

Mai multe detalii despre aceste două subiecte, puteți citi, mâine, în ediția print a cotidianului „Obiectiv - Vocea Brăilei”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro